Søger du: FlybilletFlybillet HotelHotel PakkerejsePakkerejse CharterrejseCharterrejse

Kan man få all inclusive i Dubai?

All inclusive bliver mere og mere populært, når danskerne tager på ferie. Og det er da også et dejligt koncept, når man tager på en charterferie til et ressort et eller andet sted ude i verden.

For ofte ligger de store og populære ressort langt væk fra centrum af en større by. Og så er alternativet til hotellets restaurant en turistrestaurant i nærheden af hotellet.

I Dubai forholder det sig lidt anderledes. Her er all inclusive ikke specielt typisk. Og det er der flere årsager til.

Først og fremmest ligger der så mange spændende og gode restauranter i nærheden af dit hotel, ligegyldigt hvor i Dubai, som du vælger at overnatte. Det betyder også, at all inclusive ikke giver samme mening som i ovenstående eksempel.

Mere storby end charterdestination

En anden årsag er, at Dubai på dette område også mere er en storby end en charterdestination. I New York ville man jo aldrig overveje all inclusive. Og i Dubai forholder det sig på samme måde.

Det betyder også, at der ikke på samme måde som til de fleste andre feriedestinationer i verden, er mulighed for all inclusive. Du vil dog næsten altid kunne finde en restaurant på hotellet, men det vil være at snyde dig selv, ikke at opsøge nogle af de andre, gode restauranter i nabolaget.

Noget af det, som mange også nyder på deres ferie, er at kunne få en drink i baren. Og har du all inclusive, skal du ikke tænke på at finde pungen frem. Men med Dubais skrappe alkohollovgivning, så er der heller ikke de samme muligheder her.

Selvom en del hoteller har tilladelse, så vil der ikke blive serveret alkohol på samme måde. Og det er endnu en grund til, at all inclusive konceptet ikke holder i Dubai.

Det er muligt at finde enkelte hoteller i Dubai, som kan tilbyde all inclusive. Så hvis du stadig insisterer på, at du ikke vil spise udenfor dit hotel, så er det en mulighed. Men du snyder dig selv for en masse gode madoplevelser på den måde.

Hotels.com

Find de bedste hoteller i Dubai

Hos Hotels.com finder du over 350 forskellige hoteller i Dubai. Vælg blandt gode familiehoteller, lækre strandhoteller og fantastiske luksushoteller.

Find et hotel i Dubai


Hotels.com kan med sine 80.000 hoteller verden over tilbyde rejsende et af verdens største udbud af hotelværelser. Hotels.com samarbejder både med de store hotelkæder og mindre, selvejede hoteller. Derfor kan Hotels.com også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller ellers melder udsolgt.

DTF Travel

Find den bedste overnatning i Dubai

DTF Travel har en lang række forskellige overnatningsmuligheder i Dubai. Find den overnatning, der passer bedst til jer.

Find den bedste overnatning i Dubai


DTF Travel tilbyder rejser indenfor en lang række forskellige områder som kør selv ferie, storbyferie og ferie i egen bolig over hele verden.

Supersaver

Find de billigste flybilletter til Dubai

Supersaver søger efter flybilletter hos alle de store flyselskaber. Derfor kan du altid finde billige flybilletter til Dubai.

Find de billigste flybilletter til Dubai


Supersaver er en af Skandinaviens største udbydere af rejser. I samarbejde med de store flyselskaber tilbyder Supersaver de bedste priser på flybilletter. Supersaver benytter de sikreste betalingsmåder og de har stillet statsrejsegaranti mod konkurs hos Kammerkollegiet.

Bravo Tours

Find de perfekte charterrejser til Dubai

Hos Bravo Tours sætter de en ære i at have glade gæster. Du får derfor altid den bedste charterferie i Dubai med Bravo Tours.

Find den bedste charterrejse til Dubai


Bravo Tours mission er glade gæster. Derfor får du også altid dansktalende rejseledere på ferien. Bravo Tours udvælger nøje alle deres hoteller, så kvaliteten er i top.

Kommentarer er lukket
Søger du: FlybilletFlybillet HotelHotel PakkerejsePakkerejse CharterrejseCharterrejse