Søger du: FlybilletFlybillet HotelHotel PakkerejsePakkerejse CharterrejseCharterrejse

Deira

Størstedelen af Dubai er meget moderne og minder mere om en typisk storby end en klassisk, arabiske by. Der er dog et område, der skiller sig ud: Deira.

Historisk set var det centrum af Dubai, men efterhånden har det mistet sin indflydelse til de andre områder i Dubai.

Det betyder også, at du her kan opleve en helt anden side af Dubai, når du krydser over floden Dubai Creek til den anden side af Dubai. Her er det som om, at tiden nærmest har stået stille, mens resten af byen har flyttet sig hastigt ind i det 21. århundrede.

Her finder du ikke storcentre og skyskrabere. Til gengæld finder du et meget charmerende kaos, som du ikke må snyde dig selv for.

Dhow WharfageOmkring floden Dubai Creek ligger det charmerende havneområde ”Dhow Wharfage”.

Her lægger skibe fra regionens lande til, og alt fra fjernsyn til madvarer bliver læsset af og på skibene. Og for det meste foregår alt arbejdet med håndkraft.

Lige om hjørnet ligger souk’en, hvor du kan købe en lang række af de varer, der netop er ankommet med skibene. Her får du en helt anden oplevelse end i de mange storcentre, der i afstand ligger få kilometer derfra – men samtidig tilhører en helt anden verden.

Området er meget multietnisk. Her er butiksskilte på alt fra Urdu til Tamil, hvilket også afspejler sig i udbuddet af restauranter og natklubber. Så hvis du er eventyrlysten, er der mulighed for at kaste sig ud i et eksotisk måltid med et ikke mindst lige så eksotisk natteliv efterfølgende.

Endelig må du ikke snyde dig selv for at krydse Dubai Creek i en af de klassiske vandtaxaer ”abra”. Turen tager ti minutters tid, koster få kroner – og er en kæmpe oplevelse. Samtidig med, at det er en god måde at opleve Dubai Creek på, giver det også mulighed for at opleve livet hos nogle af beboerne i Dubai, som ikke hører blandt de rigeste.

Seværdigheder i Deira

Deira kan byde på en række forskellige seværdigheder, der på mange måder ikke minder om resten af Dubai.

Gold SoukHer finder du bl.a. en krydderi-souk og ikke mindst den berømte guld-souk, der er én lang gade med guldhandlere på begge sider.

I havneområdet Dhow Wharfage kan du opleve de klassiske ”dhow” både, som transporterer varer til og fra Dubai til resten af regionen.

Det er ikke usædvanligt at se en af disse både med op til flere biler lastet på dækket.

Vil du opleve nogle af de gamle bygninger, der stadig er bevaret, så kan du enten besøge Heritage House, der blev bygget af en rig perlesælger eller Al-Ahmadiya skolen, der var Dubais første skole – og i øvrigt også bygget af selv samme perlesælger.

Hotels.com

Find de bedste hoteller i Deira

Hos Hotels.com finder du over 350 forskellige hoteller i Dubai. Vælg blandt de bedste i Deira

Find et hotel i Deira


Hotels.com kan med sine 80.000 hoteller verden over tilbyde rejsende et af verdens største udbud af hotelværelser. Hotels.com samarbejder både med de store hotelkæder og mindre, selvejede hoteller. Derfor kan Hotels.com også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller ellers melder udsolgt.

DTF Travel

Find den bedste overnatning i Dubai

DTF Travel har en lang række forskellige overnatningsmuligheder i Dubai. Find den overnatning, der passer bedst til jer.

Find den bedste overnatning i Dubai


DTF Travel tilbyder rejser indenfor en lang række forskellige områder som kør selv ferie, storbyferie og ferie i egen bolig over hele verden.

Supersaver

Find de billigste flybilletter til Dubai

Supersaver søger efter flybilletter hos alle de store flyselskaber. Derfor kan du altid finde billige flybilletter til Dubai.

Find de billigste flybilletter til Dubai


Supersaver er en af Skandinaviens største udbydere af rejser. I samarbejde med de store flyselskaber tilbyder Supersaver de bedste priser på flybilletter. Supersaver benytter de sikreste betalingsmåder og de har stillet statsrejsegaranti mod konkurs hos Kammerkollegiet.

Bravo Tours

Find de perfekte charterrejser til Dubai

Hos Bravo Tours sætter de en ære i at have glade gæster. Du får derfor altid den bedste charterferie i Dubai med Bravo Tours.

Find den bedste charterrejse til Dubai


Bravo Tours mission er glade gæster. Derfor får du også altid dansktalende rejseledere på ferien. Bravo Tours udvælger nøje alle deres hoteller, så kvaliteten er i top.

Kommentarer er lukket
Søger du: FlybilletFlybillet HotelHotel PakkerejsePakkerejse CharterrejseCharterrejse