Søger du: FlybilletFlybillet HotelHotel PakkerejsePakkerejse CharterrejseCharterrejse

Direkte fly til Dubai

For få år siden, var det besværligt at komme til Dubai. Her skulle du flyve via en anden europæisk hovedstad, hvilket godt kunne gøre flyveturen lang.

Heldigvis er det blevet meget nemmere, efter at der er kommet direkte fly til Dubai fra København.

Vil du flyve direkte, så er der to flyselskaber at vælge imellem:

  • Norwegian
  • Emirates

Direkte fly - NorwegianNorwegian er det klassiske lavprisselskab, hvor du ofte kan finde billige flybilletter.

Til gengæld der også skåret ned på alt det andet som mad, sædevalg og mulighed for at medbringe ekstra bagage. Du kan dog betale dig fra det meste.

Alternativet Emirates, der hører hjemme i Dubai, er et mere klassisk flyselskab, hvor du får lidt ekstra. Prisen er normalt lidt højere, men til gengæld kommer du også til at flyve med et selskab, som gang på gang vinder priser i rejsebranchen.

Flyvetid til Dubai

Hvis du flyver direkte til Dubai fra København, kan flyvetiden normalt klares på omkring seks timer.

Direkte fly - FlyvetidDet betyder, at det ikke tager meget længere tid at flyve til Dubai end f.eks. Egypten eller De Kanariske Øer.

Der er dog så meget mere at opleve i Dubai, at det helt klart er et attraktivt alternativ til de klassiske vinterdestinationer.

Og sammenligner man flyvetiden til Dubai med flyvetiden til f.eks. Thailand, så kan det gøres på omkring den halve tid.

Det vil sige, at det faktisk giver mening at tage til Dubai, selvom du kun har en uges ferie – eller måske endnu mindre. Dubai kan sagtens besøges på en forlænget weekend.

Supersaver

Find de billigste flybilletter til Dubai

Supersaver søger efter flybilletter hos alle de store flyselskaber. Derfor kan du altid finde billige flybilletter til Dubai.

Find de billigste flybilletter til Dubai


Supersaver er en af Skandinaviens største udbydere af rejser. I samarbejde med de store flyselskaber tilbyder Supersaver de bedste priser på flybilletter. Supersaver benytter de sikreste betalingsmåder og de har stillet statsrejsegaranti mod konkurs hos Kammerkollegiet.

Hotels.com

Find de bedste hoteller i Dubai

Hos Hotels.com finder du over 350 forskellige hoteller i Dubai. Vælg blandt gode familiehoteller, lækre strandhoteller og fantastiske luksushoteller.

Find et hotel i Dubai


Hotels.com kan med sine 80.000 hoteller verden over tilbyde rejsende et af verdens største udbud af hotelværelser. Hotels.com samarbejder både med de store hotelkæder og mindre, selvejede hoteller. Derfor kan Hotels.com også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller ellers melder udsolgt.

DTF Travel

Find den bedste overnatning i Dubai

DTF Travel har en lang række forskellige overnatningsmuligheder i Dubai. Find den overnatning, der passer bedst til jer.

Find den bedste overnatning i Dubai


DTF Travel tilbyder rejser indenfor en lang række forskellige områder som kør selv ferie, storbyferie og ferie i egen bolig over hele verden.

Bravo Tours

Find de perfekte charterrejser til Dubai

Hos Bravo Tours sætter de en ære i at have glade gæster. Du får derfor altid den bedste charterferie i Dubai med Bravo Tours.

Find den bedste charterrejse til Dubai


Bravo Tours mission er glade gæster. Derfor får du også altid dansktalende rejseledere på ferien. Bravo Tours udvælger nøje alle deres hoteller, så kvaliteten er i top.

Kommentarer er lukket
Søger du: FlybilletFlybillet HotelHotel PakkerejsePakkerejse CharterrejseCharterrejse