Søger du: FlybilletFlybillet HotelHotel PakkerejsePakkerejse CharterrejseCharterrejse

Dubai bygger verdens største lufthavn

Det er jo en kendt sag, at Dubai altid har haft en svaghed for kæmpe byggerier som verdens højeste tårn Burj Khalifa og verdens største shoppingcenter Dubai Mall.

Nu kan der så tilføjes endnu et mega-byggeri. Denne gang drejer det sig om lufthavnen Al-Maktoum International, der vil være verdens største lufthavn, når den står endelig færdig.

Allerede nu er de første flyselskaber begyndt at bruge lufthavnen, og man forventer at en lang række andre flyselskaber følger trop.

Udover passagerfly er der også 36 forskellige fragtfirmaer, der opererer fra Al-Maktoum International.

Står først færdig i 2027

Det var dog lidt tid, inden at lufthavnen står endeligt færdigt. Først i 2027 er den helt klar til at supplere Dubai International lufthavnen, der med sine 57 millioner passagerer årligt er blandt de travleste i verden.

Til den tid har den så også kapacitet til at tage imod hele 160 millioner passagerer og 12 millioner tons fragt hvert år. Det kommer til at foregå på hele fem forskellige landingsbaner.

Den nye lufthavn ligger, til forskel fra den gamle, i den sydlige del af Dubai ved siden af Dubai Jebel Ali Free Zone – der i øvrigt er verdens største menneskeskabte havn.

Udover at sende turister og gods til selve Dubai, vil lufthavnen også fungere som knudepunkt for flytrafik fra Europa til Asien.

Hotels.com

Find de bedste hoteller i Dubai

Hos Hotels.com finder du over 350 forskellige hoteller i Dubai. Vælg blandt gode familiehoteller, lækre strandhoteller og fantastiske luksushoteller.

Find et hotel i Dubai


Hotels.com kan med sine 80.000 hoteller verden over tilbyde rejsende et af verdens største udbud af hotelværelser. Hotels.com samarbejder både med de store hotelkæder og mindre, selvejede hoteller. Derfor kan Hotels.com også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller ellers melder udsolgt.

DTF Travel

Find den bedste overnatning i Dubai

DTF Travel har en lang række forskellige overnatningsmuligheder i Dubai. Find den overnatning, der passer bedst til jer.

Find den bedste overnatning i Dubai


DTF Travel tilbyder rejser indenfor en lang række forskellige områder som kør selv ferie, storbyferie og ferie i egen bolig over hele verden.

Supersaver

Find de billigste flybilletter til Dubai

Supersaver søger efter flybilletter hos alle de store flyselskaber. Derfor kan du altid finde billige flybilletter til Dubai.

Find de billigste flybilletter til Dubai


Supersaver er en af Skandinaviens største udbydere af rejser. I samarbejde med de store flyselskaber tilbyder Supersaver de bedste priser på flybilletter. Supersaver benytter de sikreste betalingsmåder og de har stillet statsrejsegaranti mod konkurs hos Kammerkollegiet.

Bravo Tours

Find de perfekte charterrejser til Dubai

Hos Bravo Tours sætter de en ære i at have glade gæster. Du får derfor altid den bedste charterferie i Dubai med Bravo Tours.

Find den bedste charterrejse til Dubai


Bravo Tours mission er glade gæster. Derfor får du også altid dansktalende rejseledere på ferien. Bravo Tours udvælger nøje alle deres hoteller, så kvaliteten er i top.

Kommentarer er lukket
Søger du: FlybilletFlybillet HotelHotel PakkerejsePakkerejse CharterrejseCharterrejse