Søger du: FlybilletFlybillet HotelHotel PakkerejsePakkerejse CharterrejseCharterrejse

Dubai Marina

Dubai Marina er en del af det såkaldte New Dubai, der er skudt op indenfor de seneste år.

Området ligger i den sydligste del af Dubai med Jebel Ali, der er verdens største menneskeskabte havn, som nærmeste nabo længere sydpå i udkanten af Dubai.

Dubai Marina er på kort tid blevet et af de mest populære områder for både lokale og turister. Her er da også masser at se på og opleve.

Langs den flere kilometer lange marina, er ligger Marina Walk med barer, restauranter og butikker.

Herfra kan du nyde de mange kæmpe yachter og ikke mindst den imponerende skyline fra alle skyskraberne.

Mellem stranden og marinaen ligger Jumeirah Beach Residence (også bare kaldet JBR), der består af 40 tårne med beboelse, butikker og kontorer. Alt sammen bygget på kun fem år.

Langs bebyggelsen finder du The Walk (også kaldet Jumeirah Beach Walk), der er stedet at slentre om aftenen. Da det åbnede, var det Dubais første udendørs promenade med butikker og restauranter.

Dubai Marina - Jumeirah Beach ResidenceSpecielt fredag og lørdag aften er det et godt sted at spotte sportsvogne som Ferrari og Maserati.

Selve stranden er bred og med godt sand. Og heldigvis er det meste af den gratis og åben for alle.

Har du brug for yderligere shopping, kan du også gøre det i Dubai Marina Mall, der bare er et af mange storcentre i Dubai.

Sidst men ikke mindst så ligger nogle af Dubais bedste hoteller også i Dubai Marina.

Seværdigheder i Dubai Marina

Til forskel for de fleste andre områder i Dubai, så er der ikke de store seværdigheder i Dubai Marina.

En stor del af oplevelsen består i at slentre langs Marina Walk eller Jumeirah Beach Walk og kigge på folk.

Dubai Marina - SolnedgangDu må heller ikke snyde dig selv for at opleve solen gå ned bag skylinen og lysene blive tændt i de mange skyskrabere rundt om marinaen.

Det kan du nemt opleve fra en af de mange barer eller restauranter i området.

Endnu bedre er det dog at tage en sejltur i marinaen med en af de mange turbåde. Her kommer du også ud af selve marinaen og tæt på Palm Jumeirah.

Hotels.com

Find de bedste hoteller i Dubai Marina

Hos Hotels.com finder du over 350 forskellige hoteller i Dubai. Vælg blandt de bedste i Dubai Marina

Find et hotel i Dubai Marina


Hotels.com kan med sine 80.000 hoteller verden over tilbyde rejsende et af verdens største udbud af hotelværelser. Hotels.com samarbejder både med de store hotelkæder og mindre, selvejede hoteller. Derfor kan Hotels.com også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller ellers melder udsolgt.

DTF Travel

Find den bedste overnatning i Dubai

DTF Travel har en lang række forskellige overnatningsmuligheder i Dubai. Find den overnatning, der passer bedst til jer.

Find den bedste overnatning i Dubai


DTF Travel tilbyder rejser indenfor en lang række forskellige områder som kør selv ferie, storbyferie og ferie i egen bolig over hele verden.

Supersaver

Find de billigste flybilletter til Dubai

Supersaver søger efter flybilletter hos alle de store flyselskaber. Derfor kan du altid finde billige flybilletter til Dubai.

Find de billigste flybilletter til Dubai


Supersaver er en af Skandinaviens største udbydere af rejser. I samarbejde med de store flyselskaber tilbyder Supersaver de bedste priser på flybilletter. Supersaver benytter de sikreste betalingsmåder og de har stillet statsrejsegaranti mod konkurs hos Kammerkollegiet.

Bravo Tours

Find de perfekte charterrejser til Dubai

Hos Bravo Tours sætter de en ære i at have glade gæster. Du får derfor altid den bedste charterferie i Dubai med Bravo Tours.

Find den bedste charterrejse til Dubai


Bravo Tours mission er glade gæster. Derfor får du også altid dansktalende rejseledere på ferien. Bravo Tours udvælger nøje alle deres hoteller, så kvaliteten er i top.

Kommentarer er lukket
Søger du: FlybilletFlybillet HotelHotel PakkerejsePakkerejse CharterrejseCharterrejse