Søger du: FlybilletFlybillet HotelHotel PakkerejsePakkerejse CharterrejseCharterrejse

Derfor får du den perfekte ferie i Dubai

Det gode ved Dubai er, at ligegyldigt hvad du søger, så kan du være sikker på at finde den perfekte ferie her.

Men hvad er det, der gør Dubai så perfekt som feriemål? Det skyldes en lang række forskellige ting, der alle vil blive gennemgået nedenfor.

Kort rejsetid

Allerede på vejen til Dubai, vil du glæde dig over den korte rejsetid. Der er direkte fly mellem København og Dubai, og vælger du ét af dem, så er rejsetiden kun godt seks timer.

Ferie i Dubai - FlyFerie i Dubai - FlyDet er kun lidt mere end til andre populære vinterrejsemål som Egypten og De Kanariske Øer.

Og som det tydeligt vil fremgå af den efterfølgende gennemgang, så har Dubai lang mere at byde på en de to charterrejsemål.

En anden populær vinterdestination blandt danskerne er Thailand. Også her har Dubai den klare fordel, at du kan kommer dertil på cirka den halve tid. Det betyder også, at du sagtens kan nøjes med en uges ferie i forhold til Thailand, hvor mindre en to uger ikke kan gøre det.

Sol og strand

Er du udelukkende til sol og strand, så er Dubai også det perfekte ferierejsemål for dig.

Ferie i Dubai - VejrVejret om vinteren er som en god sommerdag i Danmark, og selv om sommeren er det muligt at tage til Dubai til trods for den høje varme.

I Dubai er der en lang række strandhoteller, der ofte har egen strand tilknyttet.

Og ellers kan du vælge en af de mange, offentlige strande, der ligger omkring Jumeirah, Dubai Marina og ikke mindst på den kunstige palmeø Palm Jumeirah.

Seværdigheder

Du kan sagtens bruge både en og to uger på bare at dase i en liggestol. Men bliver du træt af det på et eller andet tidspunkt, så er Dubai fyldt med spændende seværdigheder og oplevelser.

Ferie i Dubai - SkiHer finder du bl.a. det 828 meter høje tårn Burj Khalifa, det ikoniske sejl Burj Al Arab og den imponerende Jumeirah Mosque.

Dubai kan også både byde på et imponerende springvandsshow, en indendørs skibakke og en skøjtebane med olympiske mål.

Heldigvis er der også stadig mulighed for at se en del af Dubai, der ikke har ændret sig meget, da resten af byen gik amok med byggekraner. Det finder du bedst i områderne Deira og Bur Dubai, hvor du også kan tage en sejltur på floden Dubai Creek.

Shopping

Er du mere til shopping, så er du også kommet til det rette sted. Dubai er et paradis for shoppere.

Ferie i Dubai - ShoppingVed foden af Burj Khalifa i Downtown Dubai ligger Dubai Mall, der med sine 1200 butikker er verdens største shoppingcenter.

Og det er endda kun et af en lang række af shoppingcentre, der ligger rundt omkring i Dubai.

Er du mere til basarer, så finder du de såkaldte souk’er i områderne Deira, Bur Dubai og Jumeirah.

For børnene

Dubai er også det perfekte rejsemål for børnefamilier, som ønsker en ferie, der også tilgodeser børnenes ønsker.

Ferie i Dubai - BørnI Dubai finder du bl.a. to imponerende vandland med forlystelser for både små og store børn (og ikke mindst deres forælde).

Der er også flere akvarier, muligheder for at svømme med delfiner og en række forskellige forlystelsesparker.

Og så er børnene jo også vilde med at lege i vandkanten på en af de lækre strande.

Dubai er ferie for alle

Som det forhåbentlig fremgår, så kan Dubai tilbyde den perfekte ferie for alle: børnefamilier, par, shopperne, de kulturelle og daserne.

Her er det i virkeligheden kun et spørgsmål om at vælge det, som du har allermest lyst til.

Hotels.com

Find de bedste hoteller i Dubai

Hos Hotels.com finder du over 350 forskellige hoteller i Dubai. Vælg blandt gode familiehoteller, lækre strandhoteller og fantastiske luksushoteller.

Find et hotel i Dubai


Hotels.com kan med sine 80.000 hoteller verden over tilbyde rejsende et af verdens største udbud af hotelværelser. Hotels.com samarbejder både med de store hotelkæder og mindre, selvejede hoteller. Derfor kan Hotels.com også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller ellers melder udsolgt.

DTF Travel

Find den bedste overnatning i Dubai

DTF Travel har en lang række forskellige overnatningsmuligheder i Dubai. Find den overnatning, der passer bedst til jer.

Find den bedste overnatning i Dubai


DTF Travel tilbyder rejser indenfor en lang række forskellige områder som kør selv ferie, storbyferie og ferie i egen bolig over hele verden.

Supersaver

Find de billigste flybilletter til Dubai

Supersaver søger efter flybilletter hos alle de store flyselskaber. Derfor kan du altid finde billige flybilletter til Dubai.

Find de billigste flybilletter til Dubai


Supersaver er en af Skandinaviens største udbydere af rejser. I samarbejde med de store flyselskaber tilbyder Supersaver de bedste priser på flybilletter. Supersaver benytter de sikreste betalingsmåder og de har stillet statsrejsegaranti mod konkurs hos Kammerkollegiet.

Bravo Tours

Find de perfekte charterrejser til Dubai

Hos Bravo Tours sætter de en ære i at have glade gæster. Du får derfor altid den bedste charterferie i Dubai med Bravo Tours.

Find den bedste charterrejse til Dubai


Bravo Tours mission er glade gæster. Derfor får du også altid dansktalende rejseledere på ferien. Bravo Tours udvælger nøje alle deres hoteller, så kvaliteten er i top.

Kommentarer er lukket
Søger du: FlybilletFlybillet HotelHotel PakkerejsePakkerejse CharterrejseCharterrejse