Søger du: FlybilletFlybillet HotelHotel PakkerejsePakkerejse CharterrejseCharterrejse

Fly til Dubai

De seneste år er Dubai blevet et af knudepunkterne for flyrejser mellem Europa og Asien. Og da København samtidig er et knudepunkt for flyrejser fra Skandinavien, betyder det, at flere og flere flyselskaber tilbyder direkte flyvning mellem København og Dubai.

Lige nu flyver to flyselskaber direkte mellem København og Dubai:

  • Norwegian
  • Emirates

Flyvetiden er cirka seks timer og priserne kan ofte holdes under 4000 kroner for en returbillet.

Fly - BagageGenerelt er Norwegian på papiret ofte lidt billigere.

Til gengæld skal du så betale ekstra for bagage, pladsbestilling, mad osv. Så sørg for at sammenligne priserne grundigt, inden du bestiller din flybillet.

Det er også værd at bemærke, at Emirates har vundet et hav af priser for bedste flyselskab. Så det kan også være værd at tage i betragtning, når der kigges på prisen.

Kampagnetilbud

Flyselskabet Emirates er ikke det eneste flyselskab i regionen, som flyver til København. Det betyder også, at der ofte er stor konkurrence på flybilletterne fra København, således at du kan finde gode kampagnetilbud på flybilletter.

Fly - QatarSå hvis du er villig til at bruge lidt længere tid på flyrejsen til Dubai, kan du f.eks. også vælge at flyve med Qatar Airways til Doha i Qatar.

Fra Doha er der kun en kort flyvetur videre til Dubai.

Alternativt kan du vælge et af de andre, europæiske flyselskaber, der flyver fra Dubai til en af de europæiske hovedstæder.

Tag et stopover

Da Dubai er et populært knudepunkt til Asien, er der også flere og flere som vælger et stopover i Dubai.

Har du f.eks. fundet nogle billige flybilletter til Bangkok med Emirates, kan du vælge at dele rejsen op i to ved at tage et par dage i Dubai.

Her kan du så lige se nogle af de populæreste seværdigheder, inden du flyver videre. Ofte koster et stopover ikke ekstra.

Supersaver

Find de billigste flybilletter til Dubai

Supersaver søger efter flybilletter hos alle de store flyselskaber. Derfor kan du altid finde billige flybilletter til Dubai.

Find de billigste flybilletter til Dubai


Supersaver er en af Skandinaviens største udbydere af rejser. I samarbejde med de store flyselskaber tilbyder Supersaver de bedste priser på flybilletter. Supersaver benytter de sikreste betalingsmåder og de har stillet statsrejsegaranti mod konkurs hos Kammerkollegiet.

Hotels.com

Find de bedste hoteller i Dubai

Hos Hotels.com finder du over 350 forskellige hoteller i Dubai. Vælg blandt gode familiehoteller, lækre strandhoteller og fantastiske luksushoteller.

Find et hotel i Dubai


Hotels.com kan med sine 80.000 hoteller verden over tilbyde rejsende et af verdens største udbud af hotelværelser. Hotels.com samarbejder både med de store hotelkæder og mindre, selvejede hoteller. Derfor kan Hotels.com også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller ellers melder udsolgt.

DTF Travel

Find den bedste overnatning i Dubai

DTF Travel har en lang række forskellige overnatningsmuligheder i Dubai. Find den overnatning, der passer bedst til jer.

Find den bedste overnatning i Dubai


DTF Travel tilbyder rejser indenfor en lang række forskellige områder som kør selv ferie, storbyferie og ferie i egen bolig over hele verden.

Bravo Tours

Find de perfekte charterrejser til Dubai

Hos Bravo Tours sætter de en ære i at have glade gæster. Du får derfor altid den bedste charterferie i Dubai med Bravo Tours.

Find den bedste charterrejse til Dubai


Bravo Tours mission er glade gæster. Derfor får du også altid dansktalende rejseledere på ferien. Bravo Tours udvælger nøje alle deres hoteller, så kvaliteten er i top.

Kommentarer er lukket
Søger du: FlybilletFlybillet HotelHotel PakkerejsePakkerejse CharterrejseCharterrejse