Søger du: FlybilletFlybillet HotelHotel PakkerejsePakkerejse CharterrejseCharterrejse

Spil golf i Dubai

Spiller du golf, bør du ikke snyde dig selv for en tur til Dubai. Her ligger nogle af verdens bedste baner designet af de største navne indenfor sportsgrenen.

Klubberne kræver ikke medlemskab, men prisen er meget høj. Til gengæld får du en golfoplevelse i verdensklasse.

Vil du spare nogle penge, så kan du spille billigere om sommeren. Bare husk på, at vejret kan være meget varmt på dette tidspunkt.

Banerne

Blandt banerne er der Emirates Golf Club, hvor Dubai Desert Classic bliver spillet som en del af PGA Europa Touren. Banen er designet Nick Faldo og blev i 2009 kåret som en af de bedste baner udenfor USA af Golf Digest.

Golf Dubai - Dubai Creek GolfVil du have en naturoplevelse samtidig med, at du spiller golf?

Så kan du også besøge Dubai Creek Golf & Yacht Club, der ligger lige ved Dubai Creek. Banen er i øvrigt blevet redesignet af danske Thomas Bjørn.

Dette er bare to af de mange golfbaner, der ligger i Dubai. Så kombiner en storbyferie eller badeferie med en tur på golfbanen.

Hotels.com

Find de bedste hoteller i Dubai

Hos Hotels.com finder du over 350 forskellige hoteller i Dubai. Vælg blandt gode familiehoteller, lækre strandhoteller og fantastiske luksushoteller.

Find et hotel i Dubai


Hotels.com kan med sine 80.000 hoteller verden over tilbyde rejsende et af verdens største udbud af hotelværelser. Hotels.com samarbejder både med de store hotelkæder og mindre, selvejede hoteller. Derfor kan Hotels.com også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller ellers melder udsolgt.

DTF Travel

Find den bedste overnatning i Dubai

DTF Travel har en lang række forskellige overnatningsmuligheder i Dubai. Find den overnatning, der passer bedst til jer.

Find den bedste overnatning i Dubai


DTF Travel tilbyder rejser indenfor en lang række forskellige områder som kør selv ferie, storbyferie og ferie i egen bolig over hele verden.

Supersaver

Find de billigste flybilletter til Dubai

Supersaver søger efter flybilletter hos alle de store flyselskaber. Derfor kan du altid finde billige flybilletter til Dubai.

Find de billigste flybilletter til Dubai


Supersaver er en af Skandinaviens største udbydere af rejser. I samarbejde med de store flyselskaber tilbyder Supersaver de bedste priser på flybilletter. Supersaver benytter de sikreste betalingsmåder og de har stillet statsrejsegaranti mod konkurs hos Kammerkollegiet.

Bravo Tours

Find de perfekte charterrejser til Dubai

Hos Bravo Tours sætter de en ære i at have glade gæster. Du får derfor altid den bedste charterferie i Dubai med Bravo Tours.

Find den bedste charterrejse til Dubai


Bravo Tours mission er glade gæster. Derfor får du også altid dansktalende rejseledere på ferien. Bravo Tours udvælger nøje alle deres hoteller, så kvaliteten er i top.

Kommentarer er lukket
Søger du: FlybilletFlybillet HotelHotel PakkerejsePakkerejse CharterrejseCharterrejse