Søger du: FlybilletFlybillet HotelHotel PakkerejsePakkerejse CharterrejseCharterrejse

Jumeirah

Jumeirah var det første område, hvor det moderne Dubai slog igennem. Sidenhen er der kommet andre områder som Dubai Marina og Palm Jumeirah til, men Jumeirah anses stadig for en af de mest eksklusive bydele i Dubai.

Området kan bedst sammenlignes med Malibu i Californien eller Bondi Beach i Sydney. Det vil sige område med masser af offentlige strande, lækre butikker og store villaer. Det er da også her, at mange af de rigere tilflyttere til Dubai bor.

Burj al-ArabEn lang række af Dubais luksushoteller ligger også i Jumeirah – inkl. luksushotellet over dem alle: Burj al-Arab. Hotellet siges at være verdens eneste syv-stjernede hotel. Og selvom det jo er et markedsføringstricks, så er der ingen tvivl om, at det er et særligt bygningsværk.

Hotellet var den første bygning, der for alvor fik Dubai på verdenskortet. Sidenhen er denne status overtaget af andre bygningsværker som f.eks. Burj Khalifa.

Jumeirah er dog ikke udelukkende rigdom og glamour. I den nordlige del af området ligger Satwa, der er hjem for omkring 100.000 lavindkomst emigrater fra hovedsageligt Syd- og Centralasien.

Her får du en anderledes oplevelse med farvestrålende boliger og et miljø, der normalt ellers ses i en asiatisk storby.

Jumeirah Beach ParkDen mest populære strand i området er Jumeirah Beach Park, der strækker sig mange kilometer langs kysten.

Det koster et mindre beløb at bruge stranden, men til gengæld er der en stor græsplæne, legepladser, picnincborde og boder.

Hvis du ikke vil betale for at ligge på stranden, er der også flere gratis muligheder i området. Her er faciliteterne mere begrænsede, men til gengæld kan det være en oplevelse i sig selv at kigge på de lokale beboere.

Seværdigheder i Jumeirah

Jumeirah er rig på seværdigheder. Den største af dem alle er den ikoniske bygning Burj al-Arab, der udover at være vartegn for Dubai, også er et luksuriøst hotel.

Hvis du ikke har råd til at bo på hotellet, kan du nøjes med en drink i baren. Det er stadig en dyr oplevelse, men dog til at betale med en almindelig indkomst.

Madinat Jumeirah Madinat Jumeirah er et område med tre luksushoteller og en nybygget souk fyldt med butikker og restauranter.

Selvom det hele er nybygget, er det et fint sted at tilbringe et par timer. Og så er der en rigtig god udsigt til Burj al-Arab herfra.

Har du børn med, så er det også oplagt at besøge Wild Wadi vandparken, hvor der er en lang række mere eller mindre vilde forlystelser. Her kan de (eller du) bl.a. prøve en kæmpe bølgepool, en white-water flod og ikke mindst den 33 meter høje rutsjebane, hvor du kan komme op på en fart af 80 km/t.

En lidt mere seriøs oplevelse er Jumeirah Mosque, der er den eneste moske i Dubai, der er åben for ikke-muslimer. Her kan du på guidede ture lære om den islamiske religion og kultur. Bare husk at tage respektfuldt tøj på.

Hotels.com

Find de bedste hoteller i Jumeirah

Hos Hotels.com finder du over 350 forskellige hoteller i Dubai. Vælg blandt de bedste i Jumeirah

Find et hotel i Jumeirah


Hotels.com kan med sine 80.000 hoteller verden over tilbyde rejsende et af verdens største udbud af hotelværelser. Hotels.com samarbejder både med de store hotelkæder og mindre, selvejede hoteller. Derfor kan Hotels.com også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller ellers melder udsolgt.

DTF Travel

Find den bedste overnatning i Dubai

DTF Travel har en lang række forskellige overnatningsmuligheder i Dubai. Find den overnatning, der passer bedst til jer.

Find den bedste overnatning i Dubai


DTF Travel tilbyder rejser indenfor en lang række forskellige områder som kør selv ferie, storbyferie og ferie i egen bolig over hele verden.

Supersaver

Find de billigste flybilletter til Dubai

Supersaver søger efter flybilletter hos alle de store flyselskaber. Derfor kan du altid finde billige flybilletter til Dubai.

Find de billigste flybilletter til Dubai


Supersaver er en af Skandinaviens største udbydere af rejser. I samarbejde med de store flyselskaber tilbyder Supersaver de bedste priser på flybilletter. Supersaver benytter de sikreste betalingsmåder og de har stillet statsrejsegaranti mod konkurs hos Kammerkollegiet.

Bravo Tours

Find de perfekte charterrejser til Dubai

Hos Bravo Tours sætter de en ære i at have glade gæster. Du får derfor altid den bedste charterferie i Dubai med Bravo Tours.

Find den bedste charterrejse til Dubai


Bravo Tours mission er glade gæster. Derfor får du også altid dansktalende rejseledere på ferien. Bravo Tours udvælger nøje alle deres hoteller, så kvaliteten er i top.

Kommentarer er lukket
Søger du: FlybilletFlybillet HotelHotel PakkerejsePakkerejse CharterrejseCharterrejse