Søger du: FlybilletFlybillet HotelHotel PakkerejsePakkerejse CharterrejseCharterrejse

Prøv et krydstogt fra Dubai

Det er oplagt at tage på krydstogt fra Dubai, hvis du vil have en række spændende oplevelser.

Du kan komme hurtigt og forholdsvis billigt dertil, om her får du nogle helt andre oplevelser, end du f.eks. får på et krydstogt i Caribien.

Et typisk krydstogt starter og slutter i Dubai. På vejen besøger du nogle af de andre emirater i De Forenede Arabiske Emirater samt ofte også nabolandet Oman.

Kombination af nyt og gammelt

Kombinationen af det moderne Dubai og det mere traditionelle Oman giver nogle helt særlige oplevelser, som du vil tænke tilbage på længe efter.

Undervejs har du mulighed for at komme på en række udflugter, der viser en anden side af landet end bare skyskraberne i Dubai.

På skibet kan du slappe af med god mad og interessant underholdning. Eller du kan vælge en tur i poolen. Valget er helt dit eget.

Før eller efter krydstogtet er det så oplagt at kombinere badeferie og storbyferie i selve Dubai.

DTF Travel

Find den bedste overnatning i Dubai

DTF Travel har en lang række forskellige overnatningsmuligheder i Dubai. Find den overnatning, der passer bedst til jer.

Find den bedste overnatning i Dubai


DTF Travel tilbyder rejser indenfor en lang række forskellige områder som kør selv ferie, storbyferie og ferie i egen bolig over hele verden.

Bravo Tours

Tag på krydstogt fra Dubai

Bravo Tours udbyder spændende krydstogter fra Dubai. Læs om mulighederne.

Se det interessant krydstogt fra Dubai


Bravo Tours mission er glade gæster. Derfor får du også altid dansktalende rejseledere på ferien. Bravo Tours udvælger nøje alle deres hoteller, så kvaliteten er i top.

Hotels.com

Find de bedste hoteller i Dubai

Hos Hotels.com finder du over 350 forskellige hoteller i Dubai. Vælg blandt gode familiehoteller, lækre strandhoteller og fantastiske luksushoteller.

Find et hotel i Dubai


Hotels.com kan med sine 80.000 hoteller verden over tilbyde rejsende et af verdens største udbud af hotelværelser. Hotels.com samarbejder både med de store hotelkæder og mindre, selvejede hoteller. Derfor kan Hotels.com også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller ellers melder udsolgt.

Supersaver

Find de billigste flybilletter til Dubai

Supersaver søger efter flybilletter hos alle de store flyselskaber. Derfor kan du altid finde billige flybilletter til Dubai.

Find de billigste flybilletter til Dubai


Supersaver er en af Skandinaviens største udbydere af rejser. I samarbejde med de store flyselskaber tilbyder Supersaver de bedste priser på flybilletter. Supersaver benytter de sikreste betalingsmåder og de har stillet statsrejsegaranti mod konkurs hos Kammerkollegiet.

Kommentarer er lukket
Søger du: FlybilletFlybillet HotelHotel PakkerejsePakkerejse CharterrejseCharterrejse