Søger du: FlybilletFlybillet HotelHotel PakkerejsePakkerejse CharterrejseCharterrejse

Sheikh Zayed Road

Sheikh Zayed Road er Dubais hovedfærdselsåre og en meget travl motorvej, der løber fra Bur Dubai i nord og helt ned til Jebel Ali Port, der ligger 55 kilometer længere sydpå.

Når du bevæger dig rundt imellem de enkelte områder i Dubai, vil du med stor sandsynlighed komme til at benytte Sheikh Zayed Road.

Sheikh Zayed Road - MetroEn mulighed er at benytte taxa, men du kan også vælge at bruge Dubais metro, der løber hele vejen langs Sheikh Zayed Road fra nord til syd.

Langs en stor del af vejen ligger der den ene skyskraber efter den anden.

Den mest berømte og ikke mindst største er naturligvis Burj Khalifa, der er en del af det nye Downtown Dubai.

Og så er Sheikh Zayed Road også hjemsted for en af de mest specielle ting i Dubai: en skibakke.

Seværdigheder langs Sheikh Zayed Road

Der er ikke så mange seværdigheder omkring Sheikh Zayed Road, som der er i mange af de andre områder. Til gengæld er du tæt på motorvejen, hvis du vælger at bo her i Dubai. Og derved kan du hurtigt komme til en stor del af Dubai.

Sheikh Zayed Road - Ski-DubaiEn seværdighed er der dog. Og det er endda en af de mere specielle: Ski Dubai.

Ski Dubai er en imponerende skibakke i betragtning af, at den befinder sig indenfor i storcentret Mall of the Emirates. Det er en oplevelse, som du næsten kun kan få i Dubai.

Mall of the Emirates er i øvrigt også en ganske udmærket sted at shoppe. Indtil Dubai Mall blev bygget, var det faktisk det største storcenter udenfor Nordamerika. Og der er da også en lang række mærkevarebutikker og restauranter.

Sheikh Zayed Road ligger også lige op til området Downtown Dubai med de mange seværdigheder som Burj Khalifa, Dubai Mall og Dubai Fountain.

Hotels.com

Find de bedste hoteller i nærheden af Sheikh Zayed Road

Hos Hotels.com finder du over 350 forskellige hoteller i Dubai. Vælg blandt de bedste i nærheden af Sheikh Zayed Road

Find et hotel i nærheden af Sheikh Zayed Road


Hotels.com kan med sine 80.000 hoteller verden over tilbyde rejsende et af verdens største udbud af hotelværelser. Hotels.com samarbejder både med de store hotelkæder og mindre, selvejede hoteller. Derfor kan Hotels.com også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller ellers melder udsolgt.

DTF Travel

Find den bedste overnatning i Dubai

DTF Travel har en lang række forskellige overnatningsmuligheder i Dubai. Find den overnatning, der passer bedst til jer.

Find den bedste overnatning i Dubai


DTF Travel tilbyder rejser indenfor en lang række forskellige områder som kør selv ferie, storbyferie og ferie i egen bolig over hele verden.

Supersaver

Find de billigste flybilletter til Dubai

Supersaver søger efter flybilletter hos alle de store flyselskaber. Derfor kan du altid finde billige flybilletter til Dubai.

Find de billigste flybilletter til Dubai


Supersaver er en af Skandinaviens største udbydere af rejser. I samarbejde med de store flyselskaber tilbyder Supersaver de bedste priser på flybilletter. Supersaver benytter de sikreste betalingsmåder og de har stillet statsrejsegaranti mod konkurs hos Kammerkollegiet.

Bravo Tours

Find de perfekte charterrejser til Dubai

Hos Bravo Tours sætter de en ære i at have glade gæster. Du får derfor altid den bedste charterferie i Dubai med Bravo Tours.

Find den bedste charterrejse til Dubai


Bravo Tours mission er glade gæster. Derfor får du også altid dansktalende rejseledere på ferien. Bravo Tours udvælger nøje alle deres hoteller, så kvaliteten er i top.

Kommentarer er lukket
Søger du: FlybilletFlybillet HotelHotel PakkerejsePakkerejse CharterrejseCharterrejse