Søger du: FlybilletFlybillet HotelHotel PakkerejsePakkerejse CharterrejseCharterrejse

Visum til Dubai

Som udgangspunkt kan alle rejsende med et dansk pas få visum ved ankomsten til De Forenede Arabiske Emirater (inklusiv Dubai).

Visummet gælder for 30 dage fra ankomsttidspunktet og kan forlænges for yderligere 30 dage mod et gebyr.

Dit pas skal også være gyldigt i minimum seks måneder efter ankomsten, og børn skal have eget pas.

I princippet skal du også have en gyldig returbillet eller billet til et andet land, ligesom du skal kunne bevise, at du har penge nok til at betale for dit ophold i landet.

Det er i øvrigt værd at være opmærksom på, at israelske stempler i passet kan (lige som de fleste andre steder i regionen) give problemer ved indrejse til Dubai.

Ønsker du at arbejde i Dubai, skal du have en opholds- og arbejdstilladelse. Denne søges af den kommende arbejdsgiver gennem Indenrigsministeriet i De Forenede Arabiske Emirater.

Ovenstående regler er vejledende og kan ændre sig med kort varsel. Det er derfor også en god idé at tjekke Udenrigsministeriets rejsevejledning for De Forenede Arabiske Emirater inden afrejse. Her kan du også læse en række andre gode råd omkring Dubai.

Hotels.com

Find de bedste hoteller i Dubai

Hos Hotels.com finder du over 350 forskellige hoteller i Dubai. Vælg blandt gode familiehoteller, lækre strandhoteller og fantastiske luksushoteller.

Find et hotel i Dubai


Hotels.com kan med sine 80.000 hoteller verden over tilbyde rejsende et af verdens største udbud af hotelværelser. Hotels.com samarbejder både med de store hotelkæder og mindre, selvejede hoteller. Derfor kan Hotels.com også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller ellers melder udsolgt.

DTF Travel

Find den bedste overnatning i Dubai

DTF Travel har en lang række forskellige overnatningsmuligheder i Dubai. Find den overnatning, der passer bedst til jer.

Find den bedste overnatning i Dubai


DTF Travel tilbyder rejser indenfor en lang række forskellige områder som kør selv ferie, storbyferie og ferie i egen bolig over hele verden.

Supersaver

Find de billigste flybilletter til Dubai

Supersaver søger efter flybilletter hos alle de store flyselskaber. Derfor kan du altid finde billige flybilletter til Dubai.

Find de billigste flybilletter til Dubai


Supersaver er en af Skandinaviens største udbydere af rejser. I samarbejde med de store flyselskaber tilbyder Supersaver de bedste priser på flybilletter. Supersaver benytter de sikreste betalingsmåder og de har stillet statsrejsegaranti mod konkurs hos Kammerkollegiet.

Bravo Tours

Find de perfekte charterrejser til Dubai

Hos Bravo Tours sætter de en ære i at have glade gæster. Du får derfor altid den bedste charterferie i Dubai med Bravo Tours.

Find den bedste charterrejse til Dubai


Bravo Tours mission er glade gæster. Derfor får du også altid dansktalende rejseledere på ferien. Bravo Tours udvælger nøje alle deres hoteller, så kvaliteten er i top.

Kommentarer er lukket
Søger du: FlybilletFlybillet HotelHotel PakkerejsePakkerejse CharterrejseCharterrejse