Sådan finder du billige rejser til Dubai

Når du går på jagt efter billige rejser til Dubai, skal du tænke på to ting: transport og ophold.

Det vil sige, at for at finde den billigste rejse, skal du finde nogle billige flybilletter og et billigt hotel. Hvordan du gør det, vil blive beskrevet i denne artikel.

Kom billigst til Dubai

Det er ikke usædvanligt at se beskrevet, hvordan du f.eks. kan komme billigt til New York. Men faktisk er det ofte muligt at finde flybilletter til Dubai, der er mindst lige så billige.

Den nemmeste måde at flyve til Dubai på, er direkte fra København. Her kan du vælge at flyve med Norwegian, som jo er berømt for at tilbyde flybilletter til lave priser. Du skal så bare være opmærksom på, at der ofte kommer ekstra gebyrer for bagage, mad og pladsbestilling.

BoardingEn anden mulighed er flyselskabet Emirates, der også flyver direkte fra København til Dubai.

Det er ikke på samme måde et lavprisselskab som Norwegian, men de har alligevel tit kampagnetilbud med billige flybilletter.

I det hele taget er der stor konkurrence på flybilletter fra København til regionen, hvor Dubai ligger. Flyselskabet Qatar Airways  flyver til Doha i Qatar. Derfra er der kun en kort flyvetur til Dubai.

Alternativt kan du ofte også finde billige billetter fra en europæisk hovedstad med et af de nationale flyselskaber.

Generelt gælder det, at jo mere fleksibel du er, jo bedre chance er der for, at du kan finde nogle billige flybilletter til Dubai. Så hvis du har mulighed for at rejse et par dage før eller senere end den planlagte rejsedato, vil du have meget større chance for at finde en billig Dubai rejse.

I Dubai er der også en højsæson (vinter) og en lavsæson (sommer). Dette kan også have indflydelse på dine flypriser.

Så når du skal finde de billigste flybilletter, kan det anbefales at bruge en fly-søgemaskine, der søger imellem en lang række forskellige flyselskaber. Prøv at variere datoen en smule for at se, om du kan finde nogle billigere priser.

Find de billige hoteller

En ting er at komme så billigt til Dubai som muligt. En anden ting er overnatningen.

I Dubai findes der hoteller i alle prisklasser. Og naturligvis gælder det, at jo finere hotellerne er, jo dyrere er de også.

Old DubaiMen priserne for det enkelte hotel kan også variere meget fra den ene uge til den anden.

Ofte kører de med kampagnetilbud og rabatter, så der pludselig er store besparelser, hvis du f.eks. overnatter et bestemt antal dage.

Igen spiller sæsonen også ind. Du kan ofte få et hotelværelse langt billigere om sommeren end om vinteren. Så planlægger du at besøge Dubai, kan det være en overvejelse værd, at tage dertil om sommeren.

Når du går på jagt efter et billigt hotelværelse i Dubai, bør du bruge en hotel-søgemaskine, der har mange hoteller tilknyttet. Find derefter det område, som du gerne vil bo i, og kig så på priserne. Husk også at tjekke, hvad brugerne siger om hotellet, så du er sikker på at finde et godt sted at overnatte.

Spar penge med en afbudsrejse

Er du meget fleksibel, og kan du rejse med kort varsel, så kan en afbudsrejse til Dubai også være en mulighed.

Her har du normalt ikke så meget at skulle have sagt i forhold til flyselskab, afrejsetidspunkt og hotel. Til gengæld kan du ofte finde nogle priser, der er meget billige.

Det er muligt at finde afbudsrejser som både pakkerejser og decidere charterrejser. Sidstnævnte er i øvrigt en god måde at rejse til Dubai på, hvis du gerne vil have, at det hele er planlagt på forhånd.

En anden fordel ved charterrejser er også, at charterbureauerne ofte kan forhandle sig frem til nogle gode rabatter, som kommer dig til gode som kunde.

Hotels.com

Tilbud på hoteller i Dubai

Hos Hotels.com finder du over 350 forskellige hoteller i Dubai. Se alle de gode tilbud på populære familiehoteller, lækre strandhoteller og fantastiske luksushoteller.


Hotels.com kan med sine 80.000 hoteller verden over tilbyde rejsende et af verdens største udbud af hotelværelser. Hotels.com samarbejder både med de store hotelkæder og mindre, selvejede hoteller. Derfor kan Hotels.com også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller ellers melder udsolgt.

DTF Travel

Lækre lejligheder og hoteller i Dubai

DTF Travel har en lang række forskellige overnatningsmuligheder i Dubai. Find den overnatning, der passer bedst til jer.


DTF Travel tilbyder rejser indenfor en lang række forskellige områder som kør selv ferie, storbyferie og ferie i egen bolig over hele verden.

Momondo

Billige flybilletter til Dubai

Momondo søger efter flybilletter hos alle de store flyselskaber. Derfor kan du altid finde billige flybilletter til Dubai.


Momondo er en gratis fly-søgeside, der finder og sammenligner de seneste priser på fly. På den måde er du sikker på at få de billigste flybilletter.