Tag på charterferie i Dubai

Flere og flere mennesker får øjnene op for, at Dubai faktisk er den perfekte vinterdestination.

Indtil for få år siden var den eneste måde at komme til Dubai på via en skræddersyet pakkerejse. Men i dag er der en del charterbureauer, der er begyndt at tilbyde charterrejser til Dubai.

Der er da også mange gode grunde til at udskifte charterrejsen til Egypten, Thailand eller De Kanariske Øer med en charterferie i Dubai.

Dubai har det hele

Egypten er et populært rejsemål for folk, som ønsker at komme væk fra den danske vinterkulde.

Strand og skylineDe to hoveddestinationer Sharm el-Sheikh og Hurghada kan da også byde på både sol og strand.

Men så er det også det. Her er ingen seværdigheder, ingen shopping og slet ingen storby.

Dubai har til gengæld det hele. Og faktisk ligger Dubai kun godt en times flyvning længere væk end Egyptens rejsemål.

Endelig er der også den sikkerhedsmæssige situation. Selvom der ikke er de store problemer i hverken Sharm el-Sheikh eller Hurghada, så har der dog været nogle mindre terrorhandlinger igennem årene.

Alle de ovenstående faktorer (minus det sikkerhedsmæssige aspekt) kan faktisk også hæftet på De Kanariske Øer. Her er heller ikke meget andet at lave end bade og nyde solen.

I Dubai kan du rejse dig fra liggestolen og tage en kort taxatur, og så har du shopping og seværdigheder i verdensklasse.

Dubai i stedet for Thailand

Thailand er endnu et populært rejsemål for danskerne. Og der er da heller ingen tvivl om, at Thailand er et dejligt sted.

Dubai kamelProblemet er bare, at det tager minimum 10-11 timer at flyve til en af de populære thailandske øer.

Det betyder også, at det ikke kan betale sig at besøge Thailand, med mindre du har minimum to ugers ferie.

Dubai ligger kun godt den halve flyvetid væk. Så her kan du sagtens besøge byen på en uges charterferie.

Så vil du have en perfekt cocktail af sol, strand, badning, shopping og seværdigheder, så er en charterrejse til Dubai det oplagte valg.

Hotels.com

Tilbud på hoteller i Dubai

Hos Hotels.com finder du over 350 forskellige hoteller i Dubai. Se alle de gode tilbud på populære familiehoteller, lækre strandhoteller og fantastiske luksushoteller.


Hotels.com kan med sine 80.000 hoteller verden over tilbyde rejsende et af verdens største udbud af hotelværelser. Hotels.com samarbejder både med de store hotelkæder og mindre, selvejede hoteller. Derfor kan Hotels.com også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller ellers melder udsolgt.

DTF Travel

Lækre lejligheder og hoteller i Dubai

DTF Travel har en lang række forskellige overnatningsmuligheder i Dubai. Find den overnatning, der passer bedst til jer.


DTF Travel tilbyder rejser indenfor en lang række forskellige områder som kør selv ferie, storbyferie og ferie i egen bolig over hele verden.

Momondo

Billige flybilletter til Dubai

Momondo søger efter flybilletter hos alle de store flyselskaber. Derfor kan du altid finde billige flybilletter til Dubai.


Momondo er en gratis fly-søgeside, der finder og sammenligner de seneste priser på fly. På den måde er du sikker på at få de billigste flybilletter.