Derfor får du den perfekte ferie i Dubai

Det gode ved Dubai er, at ligegyldigt hvad du søger, så kan du være sikker på at finde den perfekte ferie her.

Men hvad er det, der gør Dubai så perfekt som feriemål? Det skyldes en lang række forskellige ting, der alle vil blive gennemgået nedenfor.

Kort rejsetid

Allerede på vejen til Dubai, vil du glæde dig over den korte rejsetid. Der er direkte fly mellem København og Dubai, og vælger du ét af dem, så er rejsetiden kun godt seks timer.

Direkte flyrute til DubaiDet er kun lidt mere end til andre populære vinterrejsemål som Egypten og De Kanariske Øer.

Og som det tydeligt vil fremgå af den efterfølgende gennemgang, så har Dubai lang mere at byde på en de to charterrejsemål.

En anden populær vinterdestination blandt danskerne er Thailand. Også her har Dubai den klare fordel, at du kan kommer dertil på cirka den halve tid. Det betyder også, at du sagtens kan nøjes med en uges ferie i forhold til Thailand, hvor mindre en to uger ikke kan gøre det.

Sol og strand

Er du udelukkende til sol og strand, så er Dubai også det perfekte ferierejsemål for dig.

Sol i DubaiVejret om vinteren er som en god sommerdag i Danmark, og selv om sommeren er det muligt at rejse til Dubai til trods for den høje varme.

I Dubai er der en lang række strandhoteller, der ofte har egen strand tilknyttet.

Og ellers kan du vælge en af de mange, offentlige strande, der ligger omkring Jumeirah, Dubai Marina og ikke mindst på den kunstige palmeø Palm Jumeirah.

Seværdigheder

Du kan sagtens bruge både en og to uger på bare at dase i en liggestol. Men bliver du træt af det på et eller andet tidspunkt, så er Dubai fyldt med spændende seværdigheder og oplevelser.

Udsigt fra Burj KhalifaHer finder du bl.a. det 828 meter høje tårn Burj Khalifa, det ikoniske sejl Burj Al Arab og den imponerende Jumeirah Mosque.

Dubai kan også både byde på et imponerende springvandsshow, en indendørs skibakke og en skøjtebane med olympiske mål.

Heldigvis er der også stadig mulighed for at se en del af Dubai, der ikke har ændret sig meget, da resten af byen gik amok med byggekraner. Det finder du bedst i områderne Deira og Bur Dubai, hvor du også kan tage en sejltur på floden Dubai Creek.

Shopping

Er du mere til shopping, så er du også kommet til det rette sted. Dubai er et paradis for shoppere.

Dubai MallVed foden af Burj Khalifa i Downtown Dubai ligger Dubai Mall, der med sine 1200 butikker er verdens største shoppingcenter.

Og det er endda kun et af en lang række af shoppingcentre, der ligger rundt omkring i Dubai.

Er du mere til basarer, så finder du de såkaldte souk’er i områderne Deira, Bur Dubai og Jumeirah.

For børnene

Dubai er også det perfekte rejsemål for børnefamilier, som ønsker en ferie, der også tilgodeser børnenes ønsker.

VandparkI Dubai finder du bl.a. to imponerende vandland med forlystelser for både små og store børn (og ikke mindst deres forældre).

Der er også flere akvarier, muligheder for at svømme med delfiner og en række forskellige forlystelsesparker.

Og så er børnene jo også vilde med at lege i vandkanten på en af de lækre strande.

Dubai er ferie for alle

Som det forhåbentlig fremgår, så kan Dubai tilbyde den perfekte ferie for alle: børnefamilier, par, shopperne, de kulturelle og daserne.

Her er det i virkeligheden kun et spørgsmål om at vælge det, som du har allermest lyst til.

Hotels.com

Tilbud på hoteller i Dubai

Hos Hotels.com finder du over 350 forskellige hoteller i Dubai. Se alle de gode tilbud på populære familiehoteller, lækre strandhoteller og fantastiske luksushoteller.


Hotels.com kan med sine 80.000 hoteller verden over tilbyde rejsende et af verdens største udbud af hotelværelser. Hotels.com samarbejder både med de store hotelkæder og mindre, selvejede hoteller. Derfor kan Hotels.com også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller ellers melder udsolgt.

DTF Travel

Lækre lejligheder og hoteller i Dubai

DTF Travel har en lang række forskellige overnatningsmuligheder i Dubai. Find den overnatning, der passer bedst til jer.


DTF Travel tilbyder rejser indenfor en lang række forskellige områder som kør selv ferie, storbyferie og ferie i egen bolig over hele verden.

Momondo

Billige flybilletter til Dubai

Momondo søger efter flybilletter hos alle de store flyselskaber. Derfor kan du altid finde billige flybilletter til Dubai.


Momondo er en gratis fly-søgeside, der finder og sammenligner de seneste priser på fly. På den måde er du sikker på at få de billigste flybilletter.