Direkte fly til Dubai

For få år siden, var det besværligt at rejse til Dubai. Her skulle du flyve via en anden europæisk hovedstad, hvilket godt kunne gøre flyveturen lang.

Heldigvis er det blevet meget nemmere, efter at der er kommet direkte fly til Dubai fra København.

Vil du flyve direkte, så er der to flyselskaber at vælge imellem:

  • Norwegian
  • Emirates

Emirates AirlineNorwegian er det klassiske lavprisselskab, hvor du ofte kan finde billige flybilletter.

Til gengæld der også skåret ned på alt det andet som mad, sædevalg og mulighed for at medbringe ekstra bagage. Du kan dog betale dig fra det meste.

Alternativet Emirates, der hører hjemme i Dubai, er et mere klassisk flyselskab, hvor du får lidt ekstra. Prisen er normalt lidt højere, men til gengæld kommer du også til at flyve med et selskab, som gang på gang vinder priser i rejsebranchen.

Flyvetid til Dubai

Hvis du flyver direkte til Dubai fra København, kan flyvetiden normalt klares på omkring seks timer.

Det betyder, at det ikke tager meget længere tid at flyve til Dubai end f.eks. Egypten eller De Kanariske Øer.

Der er dog så meget mere at opleve i Dubai, at det helt klart er et attraktivt alternativ til de klassiske vinterdestinationer.

Og sammenligner man flyvetiden til Dubai med flyvetiden til f.eks. Thailand, så kan det gøres på omkring den halve tid.

Det vil sige, at det faktisk giver mening at tage til Dubai, selvom du kun har en uges ferie – eller måske endnu mindre. Dubai kan sagtens besøges på en forlænget weekend.

Momondo

Billige flybilletter til Dubai

Momondo søger efter flybilletter hos alle de store flyselskaber. Derfor kan du altid finde billige flybilletter til Dubai.


Momondo er en gratis fly-søgeside, der finder og sammenligner de seneste priser på fly. På den måde er du sikker på at få de billigste flybilletter.

Hotels.com

Tilbud på hoteller i Dubai

Hos Hotels.com finder du over 350 forskellige hoteller i Dubai. Se alle de gode tilbud på populære familiehoteller, lækre strandhoteller og fantastiske luksushoteller.


Hotels.com kan med sine 80.000 hoteller verden over tilbyde rejsende et af verdens største udbud af hotelværelser. Hotels.com samarbejder både med de store hotelkæder og mindre, selvejede hoteller. Derfor kan Hotels.com også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller ellers melder udsolgt.

DTF Travel

Lækre lejligheder og hoteller i Dubai

DTF Travel har en lang række forskellige overnatningsmuligheder i Dubai. Find den overnatning, der passer bedst til jer.


DTF Travel tilbyder rejser indenfor en lang række forskellige områder som kør selv ferie, storbyferie og ferie i egen bolig over hele verden.