Dubai vil samle Barcelona, New York og London under ét tag

Efter flere års stilstand i byggeriet, tænker Dubai nu stort igen. Og det næste store byggeprojekt kan blive en kæmpe indendørs by, der samler det bedste fra en række af verdens byer under ét tag.

I hvert fald går Sheikh Mohammed bin Rashid al Maktoum med tanke om at bygge et luksuscenter med hoteller, butikker og underholdning.

Og hvis man ikke har så meget kultur selv, så kan man jo altid kopiere nogle af klenodierne fra de andre storbyer.

Derfor er der planer om, at centret både skal indeholde New Yorks Broadway, Londons Oxford Street og Ramblaen i Barcelona – deraf navnet på centret “Mall of the World”.

Kæmpe kompleks

Hele centret skal fylde 4,5 millioner kvadratmeter (svarende til i omegnen af 650 fodboldbaner), have 20.000 hotelværelser og parkeringspladser til 50.000 biler – så det gælder om at huske, hvor man har parkeret.

Naturligvis skal komplekset også indeholde bl.a. verdens største shoppingcenter, verdens største forlystelsespark, et helt wellness-distrikt, vandfald og et amfiteater.

De endelige planer ligger ikke fast endnu (og meget kan stadig ændre sig). Men målet er, at det skal stå færdig i 2020, når Dubai skal være vært for Verdens Udstillingen.

Hotels.com

Tilbud på hoteller i Dubai

Hos Hotels.com finder du over 350 forskellige hoteller i Dubai. Se alle de gode tilbud på populære familiehoteller, lækre strandhoteller og fantastiske luksushoteller.


Hotels.com kan med sine 80.000 hoteller verden over tilbyde rejsende et af verdens største udbud af hotelværelser. Hotels.com samarbejder både med de store hotelkæder og mindre, selvejede hoteller. Derfor kan Hotels.com også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller ellers melder udsolgt.

DTF Travel

Lækre lejligheder og hoteller i Dubai

DTF Travel har en lang række forskellige overnatningsmuligheder i Dubai. Find den overnatning, der passer bedst til jer.


DTF Travel tilbyder rejser indenfor en lang række forskellige områder som kør selv ferie, storbyferie og ferie i egen bolig over hele verden.

Momondo

Billige flybilletter til Dubai

Momondo søger efter flybilletter hos alle de store flyselskaber. Derfor kan du altid finde billige flybilletter til Dubai.


Momondo er en gratis fly-søgeside, der finder og sammenligner de seneste priser på fly. På den måde er du sikker på at få de billigste flybilletter.