Visum til Dubai

Som udgangspunkt kan alle rejsende med et dansk pas få visum ved ankomsten til De Forenede Arabiske Emirater (inklusiv Dubai).

Visummet gælder for 30 dage fra ankomsttidspunktet og kan forlænges for yderligere 30 dage mod et gebyr.

Dit pas skal også være gyldigt i minimum seks måneder efter ankomsten, og børn skal have eget pas.

I princippet skal du også have en gyldig returbillet eller billet til et andet land, ligesom du skal kunne bevise, at du har penge nok til at betale for dit ophold i landet.

Det er i øvrigt værd at være opmærksom på, at israelske stempler i passet kan (ligesom de fleste andre steder i regionen) give problemer ved indrejse til Dubai.

Ønsker du at arbejde i Dubai, skal du have en opholds- og arbejdstilladelse. Denne søges af den kommende arbejdsgiver gennem Indenrigsministeriet i De Forenede Arabiske Emirater.

Ovenstående regler er vejledende og kan ændre sig med kort varsel. Det er derfor også en god idé at tjekke Udenrigsministeriets rejsevejledning for De Forenede Arabiske Emirater inden afrejse. Her kan du også læse en række andre gode råd omkring Dubai.

Hotels.com

Tilbud på hoteller i Dubai

Hos Hotels.com finder du over 350 forskellige hoteller i Dubai. Se alle de gode tilbud på populære familiehoteller, lækre strandhoteller og fantastiske luksushoteller.


Hotels.com kan med sine 80.000 hoteller verden over tilbyde rejsende et af verdens største udbud af hotelværelser. Hotels.com samarbejder både med de store hotelkæder og mindre, selvejede hoteller. Derfor kan Hotels.com også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller ellers melder udsolgt.

DTF Travel

Lækre lejligheder og hoteller i Dubai

DTF Travel har en lang række forskellige overnatningsmuligheder i Dubai. Find den overnatning, der passer bedst til jer.


DTF Travel tilbyder rejser indenfor en lang række forskellige områder som kør selv ferie, storbyferie og ferie i egen bolig over hele verden.

Momondo

Billige flybilletter til Dubai

Momondo søger efter flybilletter hos alle de store flyselskaber. Derfor kan du altid finde billige flybilletter til Dubai.


Momondo er en gratis fly-søgeside, der finder og sammenligner de seneste priser på fly. På den måde er du sikker på at få de billigste flybilletter.