Valuta og priser i Dubai

Valutaen i Dubai (og resten af De Forenede Arabiske Emirater) hedder dirham. En dirham kan igen opdeles i 100 fils.

Værdien af dirham har siden 80’erne været fastlåst til den amerikanske dollar.

En god tommelfingerregel er, at en dirham er lig med halvanden krone. Den helt præcise valutakurs kan ses her.

Kreditkort

Kreditkort som Visa og Mastercard kan bruger overalt som betalingsmiddel overalt i Dubai.

KreditkortDu kan betale kort på restauranter, i butikker og på hoteller.

Det kan dog være en fordel at have lidt kontanter på sig. Dem kan du hæve i en af de mange hæveautomater, som du ligeledes finder overalt i byen.

Der er altså ingen grund til at veksle et større kontaktbeløb hjemmefra, inden du tager på ferie i Dubai.

Priser i Dubai

Dubai er ikke nogen billig by at besøge. Du har dog god mulighed for selv at bestemme hvor meget, som du vil bruge på din ferie.

Bor du på et mellemklassehotel og spiser du på de billigere restauranter, så kan du leve i Dubai for et rimeligt beløb.

DirhamOmvendt så kan du naturligvis også bruge en formue, hvis du indlogerer dig i en suite på et fem-stjernet luksushotel og kun spiser på de bedste restauranter.

Begge former for ferie er en mulighed, hvis du rejser til Dubai.

Vil du spare penge, kan du også vælge de gratis eller meget billige seværdigheder som Dubai Mall, Dubai Fountain, Dubai Museum og en sejltur på Dubai Creek med en vandtaxa. Og så længe du holder pungen i lommen, koster en tur i en af de mange souk’er jo heller ikke noget.

Hotels.com

Tilbud på hoteller i Dubai

Hos Hotels.com finder du over 350 forskellige hoteller i Dubai. Se alle de gode tilbud på populære familiehoteller, lækre strandhoteller og fantastiske luksushoteller.


Hotels.com kan med sine 80.000 hoteller verden over tilbyde rejsende et af verdens største udbud af hotelværelser. Hotels.com samarbejder både med de store hotelkæder og mindre, selvejede hoteller. Derfor kan Hotels.com også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller ellers melder udsolgt.

DTF Travel

Lækre lejligheder og hoteller i Dubai

DTF Travel har en lang række forskellige overnatningsmuligheder i Dubai. Find den overnatning, der passer bedst til jer.


DTF Travel tilbyder rejser indenfor en lang række forskellige områder som kør selv ferie, storbyferie og ferie i egen bolig over hele verden.

Momondo

Billige flybilletter til Dubai

Momondo søger efter flybilletter hos alle de store flyselskaber. Derfor kan du altid finde billige flybilletter til Dubai.


Momondo er en gratis fly-søgeside, der finder og sammenligner de seneste priser på fly. På den måde er du sikker på at få de billigste flybilletter.