Spil golf i Dubai

Spiller du golf, bør du ikke snyde dig selv for en rejse til Dubai. Her ligger nogle af verdens bedste baner designet af de største navne indenfor sportsgrenen.

Klubberne kræver ikke medlemskab, men prisen er meget høj. Til gengæld får du en golfoplevelse i verdensklasse.

Vil du spare nogle penge, så kan du spille billigere om sommeren. Bare husk på, at vejret kan være meget varmt på dette tidspunkt.

Banerne

Blandt banerne er der Emirates Golf Club, hvor Dubai Desert Classic bliver spillet som en del af PGA Europa Touren. Banen er designet Nick Faldo og blev i 2009 kåret som en af de bedste baner udenfor USA af Golf Digest.

Emirates Golf ClubVil du have en naturoplevelse samtidig med, at du spiller golf?

Så kan du også besøge Dubai Creek Golf & Yacht Club, der ligger lige ved Dubai Creek. Banen er i øvrigt blevet redesignet af danske Thomas Bjørn.

Dette er bare to af de mange golfbaner, der ligger i Dubai. Så kombiner en storbyferie eller badeferie med en tur på golfbanen.

Hotels.com

Tilbud på hoteller i Dubai

Hos Hotels.com finder du over 350 forskellige hoteller i Dubai. Se alle de gode tilbud på populære familiehoteller, lækre strandhoteller og fantastiske luksushoteller.


Hotels.com kan med sine 80.000 hoteller verden over tilbyde rejsende et af verdens største udbud af hotelværelser. Hotels.com samarbejder både med de store hotelkæder og mindre, selvejede hoteller. Derfor kan Hotels.com også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller ellers melder udsolgt.

DTF Travel

Lækre lejligheder og hoteller i Dubai

DTF Travel har en lang række forskellige overnatningsmuligheder i Dubai. Find den overnatning, der passer bedst til jer.


DTF Travel tilbyder rejser indenfor en lang række forskellige områder som kør selv ferie, storbyferie og ferie i egen bolig over hele verden.

Momondo

Billige flybilletter til Dubai

Momondo søger efter flybilletter hos alle de store flyselskaber. Derfor kan du altid finde billige flybilletter til Dubai.


Momondo er en gratis fly-søgeside, der finder og sammenligner de seneste priser på fly. På den måde er du sikker på at få de billigste flybilletter.