Vejret i Dubai

Dubai er den perfekte vinterdestination, hvis du drømmer om sol og varme i stedet for sne og mørke.

Vælger du Dubai som feriedestination, har du en sikker solgaranti. Her kan du forvente dagtemperaturer på omkring 24 grader og ca. otte solskinstimer om dagen.

Kamel på strandenMange mennesker flyver til Egypten og De Kanariske Øer på ferie om vinteren, men her er en Dubai rejse et godt alternativ.

Rejsetiden er kun en smule længere. Til gengæld er der langt mere at opleve end i f.eks. Sharm el Sheikh eller Gran Canaria.

Udover gode strande er der en lang række seværdigheder og fantastisk shopping. I det hele taget byder Dubai på storbyferie, som du ikke finder i Egypten.

Dubai er også et godt alternativ til Thailand. Flyvetiden er næsten den halve, så hvor det er spild af tid at tage til Thailand i mindre end 14 dage, så kan du sagtens tage på en uges charterferie til Dubai.

Faktisk er afstanden til Dubai kort nok til, at du kan tage på en forlænget vinterweekend ned til varmen.

Dubai om sommeren

Om sommeren er der rigtig varmt i Dubai. Her kan temperaturerne komme helt op på 40 grader.

Jumeirah Beach HotelDet betyder dog ikke, at du bør holde dig fra at tage til Dubai på sommerferie.

Ved strandene kan du tage en forfriskende dukkert. Og kommer du indenfor, så kan du være sikker på, at der er rigelig med aircondition til at køle dig ned.

Samtidig er hotellerne langt billigere om sommeren end om vinteren, hvor det er højsæson i Dubai. Så det er faktisk muligt at bo på et fem-stjernet luksushotel til en pris, der er til at betale.

Vejrstatistik for Dubai

Gennemsnitstemperaturer og solskinstimer er fordelt på følgende måde:

Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Temperaturer 23 24 27 32 36 39 41 41 39 35 30 26
Solskinstimer 8 7 8 9 11 11 10 10 10 10 9 8

Så forvent behagelige temperaturer som en dansk sommerdag om vinteren og høje temperaturer fra april til oktober.

Hotels.com

Tilbud på hoteller i Dubai

Hos Hotels.com finder du over 350 forskellige hoteller i Dubai. Se alle de gode tilbud på populære familiehoteller, lækre strandhoteller og fantastiske luksushoteller.


Hotels.com kan med sine 80.000 hoteller verden over tilbyde rejsende et af verdens største udbud af hotelværelser. Hotels.com samarbejder både med de store hotelkæder og mindre, selvejede hoteller. Derfor kan Hotels.com også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller ellers melder udsolgt.

DTF Travel

Lækre lejligheder og hoteller i Dubai

DTF Travel har en lang række forskellige overnatningsmuligheder i Dubai. Find den overnatning, der passer bedst til jer.


DTF Travel tilbyder rejser indenfor en lang række forskellige områder som kør selv ferie, storbyferie og ferie i egen bolig over hele verden.

Momondo

Billige flybilletter til Dubai

Momondo søger efter flybilletter hos alle de store flyselskaber. Derfor kan du altid finde billige flybilletter til Dubai.


Momondo er en gratis fly-søgeside, der finder og sammenligner de seneste priser på fly. På den måde er du sikker på at få de billigste flybilletter.