Prøv et krydstogt fra Dubai

Det er oplagt at kombinere krydstogt med en rejse til Dubai, hvis du vil have en række spændende oplevelser.

Du kan komme hurtigt og forholdsvis billigt til Dubai, om her får du nogle helt andre oplevelser, end du f.eks. får på et krydstogt i Caribien.

Et typisk krydstogt starter og slutter i Dubai. På vejen besøger du nogle af de andre emirater i De Forenede Arabiske Emirater samt ofte også nabolandet Oman.

Kombination af nyt og gammelt

Kombinationen af det moderne Dubai og det mere traditionelle Oman giver nogle helt særlige oplevelser, som du vil tænke tilbage på længe efter.

Undervejs har du mulighed for at komme på en række udflugter, der viser en anden side af landet end bare skyskraberne i Dubai.

På skibet kan du slappe af med god mad og interessant underholdning. Eller du kan vælge en tur i poolen. Valget er helt dit eget.

Før eller efter krydstogtet er det så oplagt at kombinere badeferie og storbyferie i selve Dubai.

Hotels.com

Tilbud på hoteller i Dubai

Hos Hotels.com finder du over 350 forskellige hoteller i Dubai. Se alle de gode tilbud på populære familiehoteller, lækre strandhoteller og fantastiske luksushoteller.


Hotels.com kan med sine 80.000 hoteller verden over tilbyde rejsende et af verdens største udbud af hotelværelser. Hotels.com samarbejder både med de store hotelkæder og mindre, selvejede hoteller. Derfor kan Hotels.com også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller ellers melder udsolgt.

DTF Travel

Lækre lejligheder og hoteller i Dubai

DTF Travel har en lang række forskellige overnatningsmuligheder i Dubai. Find den overnatning, der passer bedst til jer.


DTF Travel tilbyder rejser indenfor en lang række forskellige områder som kør selv ferie, storbyferie og ferie i egen bolig over hele verden.

Momondo

Billige flybilletter til Dubai

Momondo søger efter flybilletter hos alle de store flyselskaber. Derfor kan du altid finde billige flybilletter til Dubai.


Momondo er en gratis fly-søgeside, der finder og sammenligner de seneste priser på fly. På den måde er du sikker på at få de billigste flybilletter.